Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:


 • Γυάλινες Δημιουργίες- Ειδικές Κατασκευές

  Στις σύγχρονες κατασκευές ένα από τα υλικά που κυριαρχεί είναι το γυαλί το οποίο προσφέρει ιδιαιτερότητα στο χώρο προσδίδοντας του κύρος και ομορφιά. μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρεία μας είναι καθρέπτες μπάνιου, καμπίνες μπάνιου, κρύσταλλα fusing, κρύσταλλα τρίπλεξ και κρύσταλλα με ψηφιακή εκτύπωση για την επένδυση κουζίνας, κρύσταλλα πυράντοχα, γυάλινα μπαλκόνια και στέγαστρα. Καθώς οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις υπαγορεύουν τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό των μοντέρνων κατασκευών, δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψιν η αυξημένη χρήση γυάλινων επιφανειών όπως, γυάλινες σκάλες και γυάλινα κάγκελα, δημιουργίες που αναλαμβάνουμε επίσης.


 • Κλειδαριές σε ξύλινες – σιδερένιες & Πόρτες θωρακισμένες και ασφαλείας

  Η εταιρεία Spmakeover δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών πορτών ασφαλείας, θωρακισμένων πορτών με επένδυση αλουμινίου και ξύλου καθώς και εσωτερικών πορτών.

  Επιπρόσθετα αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές που αφορούν πόρτες κύριας εισόδου. Οι πόρτες είναι κατασκευασμένες με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια. Ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων παρουσιάζονται στον πελάτη ο οποίος έχει την τελική επιλογή του προϊόντος.


 • Συστήματα Αλουμινίου

  Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αλουμινίου της ελληνικής εταιρείας Alοusystem. Διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών. Τα κουφώματα διακρίνονται για την άριστη κατασκευαστική τους ποιότητα και λειτουργικότητα, όπως και για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους και την υψηλή τους αισθητική. Ο εκλεπτυσμένος minimal σχεδιασμός, η πολύ υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που καθιστούν τα προϊόντα μοναδικά.
 • Συστήματα Σκίασης

  Παρέχονται υπηρεσίες τοποθέτησης συστημάτων σκίασης. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια ποικιλία από οριζόντιες και κάθετες περσίδες, πάνελ και ρόλερ για κάθε χώρο του σπιτιού και του γραφείου. Ο πελάτης διακοσμώντας τον χώρο του, ρυθμίζει ταυτόχρονα το εισερχόμενο φως και τη θερμοκρασία. Η σωστή επιλογή συστημάτων σκίασης μπορεί να αποτελέσει παράγοντα εξοικονόμησης ενέργειας με τη μείωση των δαπανών για τεχνητό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό. Πάντα μέσω συνεργασίας προσφέρονται λύσεις ιδανικές για εσάς.
 • Επισκευές – Αλλαγές ρολών οικιών

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share